Olej marchewkowy surowiec kosmetyczny

Stosowanie oleju marchewkowego

Olej marchewkowy przeznaczony jest do stosowania na skórę.

Właściwości oleju marchewkowego

Olej marchewkowy posiada wyrazisty, marchewkowy zapach. Skład oleju został dokładnie przebadany. Dziś już wiadomo, że to bogactwo beta-karotenu, witaminy A, witaminy B, witaminy C, witaminy E, witaminy F, minerałów oraz cennych kwasów tłuszczowych. Olej  marchewkowy delikatnie przyciemnia skórę oraz nadaje opaleniźnie ładny wygląd. Olejek doskonale nawilża i ujędrnia skórę.

W sklepie internetowym BioIndygo.pl mogą Państwo znaleźć wiele zdrowych produktów. Szukasz produktu, który będzie wykazywać silne działanie krwiotwórcze? Sięgnij po spirulinę w proszku! Nasiona chia powinny zagościć w jadłospisie każdego, kto dba o zdrowie. Daktyle bez pestek to ciekawa forma przekąski, po którą możesz sięgnąć niemalże zawsze, gdy poczujesz głód.